Retourneren & Ruilen

Garantie

Ik doe mijn best om jouw pakketje in de best mogelijke conditie te leveren. Toch komt het helaas wel eens voor dat er een bestelling tijdens het transport kapot gaat of dat je om een andere reden aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om een gebrek binnen 2 maanden na constatering te melden bij mij. Mocht het blijken dat dit gebrek onder de garantie valt, dan zal ik zorgen dat je kosteloos een nieuw product ontvangt.

Ruilen

Wil je jouw bestelling ruilen? Dat kan tot maximaal 14 dagen na de ontvangstdatum en hiervoor kun je een mailtje sturen naar info@lievelingshout.nl. De kosten voor het retourzenden van het product is voor jou zelf.

Je bestelling wordt verzonden zodra het te ruilen artikel door ons is ontvangen.

Retour en retourvoorwaarden

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over je bestelling. In dat geval heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarna heb je opnieuw 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief de verzendkosten terug. Alleen de kosten voor het retourneren naar mij komt voor jouw rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de door jou gekozen vervoerder, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder van jouw keuze.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht moet het product voor zover mogelijk in de originele staat en verpakking retour gestuurd worden.

Hoe werkt het retourneren?

  • Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

  • het artikel kan niet worden geruild of geretourneerd wanneer de was- of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd;

  • meld binnen 14 dagen een retour aan door een mailtje te sturen naar info@lievelingshout.nl, o.v.v. het bestelnummer, ik zorg dat je een herroepingsformulier via de mail ontvangt. Vul deze in en voeg het bij de retourzending;
  • zorg vervolgens, ook weer binnen 14 dagen, dat ik de retourzending binnen heb, doe de pakbon in de doos. Zorg ervoor dat de retour goed verpakt is, mocht het product beschadigd bij mij binnenkomen, dan kan het zo zijn dat de kosten hiervan op jouw orderbedrag in mindering gebracht worden;
  • bij een geaccepteerde retourzending wordt het door jouw betaalde bedrag binnen 14 dagen door Klarna terug betaald.

Het retouradres is:

LIEVELINGShout
Molecaten 36
3772 LM  BARNEVELD

Uitzondering maatwerk

Betreft jouw bestelling zogenaamd maatwerk, gepersonaliseerde artikelen bijvoorbeeld? Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief.